Discreet daten buiten de deur

LeVoyeurMijn eerste sexuele ervaring was in het trapportaal, het was toen allemaal nog een beetje onwennig en stuntelig, maar inmiddels ben ik al heel wat jaren verder, dus heb ik inmiddels genoeg ervaring opgedaan om te weten hoe ik een man moet verwennen en hem meerdere keren kan laten klaarkomen. Thuis deel ik het bed met mijn echtgenoot, maar eerlijk gezegd vind ik dat na al die jaren best wel een beetje saai geworden, en ik wil nu heel graag sex buiten de deur. Ik ben dus op zoek naar een discrete man die het net als ik spannend vind om elkaar te verwennen in het bos, het park, een parkeerplaats of op een andere locatie waar we het risico lopen om bespied te worden. Ik ben inmiddels de 40 gepasseerd, maar ik sport veel, dus ik zie er nog steeds lekker uit, en ik ben brutaal en ondernemend op het gebied van sex en probeer graag van alles uit, dus buiten dat ik jou eerst wil opwarmen met een lekkere blowjob wil ik ook graag allerlei standjes met je uitproberen, en ik vind het heerlijk als je snel met je tong over mijn klitje beweegt zodat al mijn kutsapjes vrijkomen. Je mag van mij best wel iets jonger of ouder zijn dan ik ben, zolang je maar geil en avontuurlijk genoeg bent, en zelf ook initiatief durft te nemen, want het kan natuurlijk niet van één kant komen. Ik heb een hoop vrije tijd en ben in het bezit van een auto, dus de afstand is voor mij geen probleem, en ik spreek natuurlijk liever op een plek af waar ik geen bekenden tegen kom, want ik het is niet de bedoeling dat mijn man erachter komt. Inmiddels heb je al begrepen dat ik niet op zoek ben naar een vaste relatie, maar ik wil wel graag wat vaker afspreken als we een klik hebben, en het maakt voor mij ook niet uit of jij ook een partner hebt, we houden thuis en buiten netjes gescheiden. Klik hier om in contact met mij te komen