Daten op het strand. Den Haag

youareit
Ik hoorde laatst op een feestje zulke spannende verhalen over datingsites dat ik heb besloten ook maar eens een gokje te wagen. Ik ben een gezellige op sex beluste slanke jonge vrouw van 32 met een meisjesachtige uitstraling, ik heb geen partner, en ben daar ook niet naar op zoek. Wat ik wel zoek zijn leuke mannen of jonge vrouwen die net als ik een voorkeur hebben voor buitensex, en alhoewel ik nog geen ervaring heb met een triootje, lijkt het mij ook wel wat om met een leuk stel af te spreken. Het voordeel is dat ik het heerlijk vind om zowel mannen als vrouwen te verwennen, ik zuig graag aan een stijve pik, maar ik vind het ook heerlijk om aan een gladgeschoren kutje te likken, en met zijn drieën zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden die we samen kunnen uitproberen. Ik ben wel heel erg op hygiëne en discretie gesteld, en ik verwacht dat ook van diegene waar ik mee ga daten. Zomers ben ik vaak op het strand te vinden, en soms heb ik het geluk dat ik daar iemand tegen kom waarmee ik de duinen in ga op zoek naar een geschikt plekje om van elkaar te genieten terwijl we weten dat er een voorbijganger langs kan lopen. Ik zoek nu weer een man, een vrouw of een stel die met mij op het strand wil afspreken om samen een leuk avontuurtje te beleven. Wie reageert? Klik hier om te reageren