Buitensex date gezocht

BuitenspuiterDeze 42 jarige stoeipoes is op zoek naar een geile dekkater om zo nu en dan een geile date mee te hebben op een mooi plekje in de natuur, of een parkeerplaats langs de snelweg. Ik heb al jarenlang een relatie, maar we laten elkaar gelukkig heel vrij, en gunnen elkaar ook een verzetje zodat we niet in een sleur terecht komen. Mijn partner vind het trouwens heel erg geil als ik met iemand iets afspreek en hij dan van een afstandje stiekem kijkt wat wij allemaal met elkaar doen, en zelf vind ik het eigenlijk wel veiliger als ik weet dat hij ergens in de buurt is, want je hoort tegenwoordig zoveel rare dingen. Ik vind het heerlijk om je een lekkere pijpbeurt in de auto te geven, maar vind het natuurlijk ook heel fijn als je mij wilt beffen, vooral als je snel met je tong over mijn klitje gaat, dan ben ik echt niet meer te houden. We kunnen ergens op een parkeerplaats afspreken. Bij interesse stuur mij een berichtje. Klik hier om mij een berichtje te sturen